Ova Quintet

C

Ova Quintet

Over Ons

Serene en bedachtzame landschappen, donderende wolken, machtige bergen en vrolijk meanderende beekjes zijn de ingrediënten van de muziek van Ova Quintet.

De vier muzikanten hebben allemaal een verschillende muzikale achtergrond: Sander heeft zijn wortels in de jazz en Zuid-Amerikaanse muziek op verschillende soorten gitaren. Wilco heeft een klassieke achtergrond, maar kan zijn viool laten zingen op de deuntjes van Scandinavië. Vincent speelt al vele, vele jaren irish folk op de diatonische melodeon en bodhrán. Serxio is opgegroeid in Galicië en heeft de traditionele muziek van Galicië door zijn aderen stromen en in de zoete en opbeurende klanken van zijn fluit. Ines studeerde contrabas en brengt de warme klanken van Zuid-Amerika in de muziek.

Samen vormen ze Ova Quintet, met een prachtig, eclectisch en energiek geluid dat de gedachten voedt en de harten verheft.

Sander Eggen

~ Gitaar

Wilco de Bruijn

~ Viool

Vincent Pompe van Meerdervoort

~ Melodeon
~ Bodhrán
~ Zang

Serxio Costoya

~ Dwarsfluiten
~ Fluiten
~ Bodhrán

Ines van Deursen

~ Contrabas

Ooit zullen we echt samen in Noorwegen zijn. Tot die tijd dromen we…

Music

Landschappen

Ons allereerste album!
Serene landschappen, donderende wolken, machtige bergen en meanderende beekjes zijn de ingrediënten van de muziek van Ova Quintet. Sluit je ogen, laat de muziek je verbeelding inspireren en je hart verruimen.

Opgenomen in Sanders huiskamer, gemixt door Vincent en gemasterd door Rein Sprong in Tilmar Junius Studio ArtEZ Conservatorium, Zwolle.

Landscapes is beschikbaar op Spotify, Apple Music enzovoort. Je kunt ons natuurlijk ook direct steunen door de muziek rechtstreeks bij ons op deze website te kopen!

We hebben een download of een echte CD beschikbaar!

Gigs

Contact

Voor concerten, boekingen en algemene info kun je contact opnemen met Vincent via+31 6 24 63 75 07 of stuur een e-mail naar info@ovaquintet.nl

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

De landschapsfoto’s op deze pagina zijn gevonden op Unsplash. Van boven naar onder zijn de makers D. Valdemaras, Olivier Guillard en Dominyka Guceviciute.